Termékek Menü

TUNING BAR & BURGER

10% KEDVEZMÉNY ÉTELEKRE VAGY HÉTKÖZNAP 15-19-IG AJÁNDÉK CSOKI SZUFLÉ

Ajánlat leírása: Minden ételből 10% árkedvezmény időmegkötés nélkül. Hétköznap 15-19-ig a 10% kedvezmény helyett választható ajándék csoki szuflé 850 Ft értékben.

cím: 1072 Budapest, Akácfa utca 45.
https://www.facebook.com/tuningbar http://www.tuningburgerbudapest.hu/

A Tuning Bar & Burger réges régen túllépett azon, hogy szimplán kézműves hamburgerezőként, vagy gourmet hamburgerezőként emlegessük, és egy külön kategóriában indul, amit mindenki ismer, aki már evett náluk: egyszerűen csak Tuning. Nem véletlenül nyerték meg a Hamburger Days „Legjobb hamburger” díját 2015-ben és 2016-ban is. Első körben a Shiitake Burger, ez a shiitake gombaragus, teriyaki szószos burger lett a nyertes, 2016-ban pedig a Leicester burger: ő wagyu marhával, a névadó sajttal, hagymalekvárral, füstölt baconnal, házi készítésű burgonyacsipsszel, és barbecue szósszal hengerelte le az összesereglett ízlelőbimbókat. Erdélyi Róbert tulajdonos semmit sem bíz a véletlenre, és (jó értelemben véve) fanatikusan fejleszti tovább hamburgereit, úton a tökéletesség felé. Csak pár jelző: Wagyu, Kobe, Omaha, Aberdeen Angus.

De a tökéletesség itt nem csak recepteken érhető tetten, hanem azon is, ahogy kezelik, megbecsülik a vendégeket. Minden vendégnek jár egy pohár welcome házi pálinka érkezéskor, valamint egy adag házi fűszeres pörkölt mogyoró. Minden húspogácsájuk 180 grammos, alapból médiumra sütve kerül a buciba, de természetesen ezen lehet módosítani kérésre, és minden burgerük tartalmaz házi alapszószt, mellé steak burgonyát, majonézes káposztasalátát, és hagymalekvárt. És most következik a varázslat. :) A Bárány Burgerben a bárányhús pogácsa olyan ízletes és kiváló fűszerezésű, mintha egyenesen Görögországból repült volna a tányérunkra, a zöldségek mellett pedig fekete erdei sonka, juhtúró, füstölt fürjtojás, mentás joghurt, és szömörcés steak burgonya íze kényeztet.

A Ranch Burgerben a húspogácsa oldalán füstölt bacon, ír cheddar, crema öntet, és lyoni hagyma verseng a figyelmünkért. A Juicy Burger a klasszikus Juicy Lucy-n csavar egyet, csak itt az angus marhába kéksajt kerül, a Chimichurri Burger pedig a marha ízét bébispenóttal és különleges chimichurri szósszal tuningolja fel. Az Arabica Burger frissen őrölt kávéba panírozott (!) wagyu húspogácsát, római salátát, paradicsomot, ausztrál kávészószt, ropogós bacont és gyöngyhagymát varázsol egybe.

A Tuningban heti szinten kerülnek megrendezésre (természetesen) hamburgerekhez kötődő tematikus estek, a közelmúltban például volt már miniburger-menü vacsora, mangalicás burgerrel, cumberland mártásos szarvasburgerrel és füstös kovászos uborkával, illetve nebraskai Omaha marhával. A másik szintén „full extrás” vacsora pedig a steakeket állította szembe a burgerekkel: az volt a kérdés, hogy a Tuning ételei steak vagy hamburger formájában finomabbak-e? Wagyu, Black Aberdeen Angus, illetve Hereford Angus húsok voltak az est „házigazdái”. A desszertek között nem ilyen bőséges a választék, ugyanis konkrétan egy édességet kínálnak állandó jelleggel a Tuning Bar & Burgerben, ez pedig a csokiszuflé vanília fagylalttal, de az nagyon adja.

A Tuning Bar & Burger új szintre emelte a budapesti hamburger-kultúrát, és feladta a leckét a többi hamburgerezőnek: tessék ezt ugyanilyen minőségben utánuk csinálni! :)

Tartalomhoz tartozó címkék: Elfogadóhely
Likeolj minket!