Termékek Menü

MÚÚÚSZÁJ BISZTRÓ

10% KEDVEZMÉNY A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉBŐL

Ajánlat leírása: 10% árkedvezmény a számla végösszegből. Ételekre és italokra is érvényes.

cím: 2013 Pomáz, Hősök tere 14.
https://www.facebook.com/muuuszajbisztro
http://www.muuuszaj.hu/

Ha a „vidék” és a „hamburger” szavak szerepelnek egy mondatban, akkor a rossz balatoni tapasztalatok alapján az embernek sajnos gyakran a mirelit marhából, műanyag sajtból, és csalamádéból készülő, alsópolcos ketchuppal telepumpált burgerek jutnak eszébe. Szerencsére a MúúúSZÁJ Bisztró egy újabb remek példa arra, hogy a finom, kézműves hamburgerek fogyasztása, már nem csak a Budapestiek privilégiuma. A pomázi MúúúSZÁJ plusz egy okot ad arra, hogy kimozduljunk a városból, vagy, hogy egy újabb plecsnit tegyünk fel a hamburger-térképünkre (már ha gyűjtjük az ilyet).

Amíg a hamburgerünkre várunk, „unaloműzőnek” kérhetünk sült krumplit cheddar szósszal és bacon csipsszel, vagy sült hagymakarikát uborkás majonéz alapú, Magyarországon méltatlanul elhanyagolt remulád szósszal. A hamburgerek kétszer darált 15 dekás hátszín pogácsából készülnek, s került bele még a MúúúSZÁJ különleges házi szószából, valamint a jól bevált paradicsom, hagyma, saláta, uborka négyes. Maga a választék pedig alapvetően a klasszikus irányvonalat követi, sajtburgerrel, extra sajtos, tükörtojásos, vega, fitness vagy csípős mexikói jalapenós változatokkal.

Ha kivételesen pedig épp nem hamburgerre korog a gyomrunk, jöhetnek a mexikói fogások. Mondjuk egy chili con carne chilivel, marhával, kukoricával, és babbal: mi más kell a boldogsághoz? (Talán csak egy pohár víz, ha túl csípősnek találjuk.) Ki kell emelnünk az üdítőválasztékot is: öt fajta Dr. Pepper, Fantából almás, ananászos, epres, szőlős, mangós, passiógyümölcsös is van, gyömbérsörök, Mountain Dew a szivárvány minden színében, Cream Soda, Almdudler… mint egy jobb fajta delikáteszben. :) Múúszáj kipróbálni a MúúúSZÁJ sajttortáját is, házi málna-, vagy áfonyaöntettel. Levezető edzésnek pedig tökéletes a különleges Nerovero Oro kávé, melyből vehetünk/vihetünk kávéválogatást is, ha ízlett (ízleni fog).

Képzeljük el azt a szituációt, hogy hétvégén a Pilisben túrázunk a családdal. Hazafelé tartva a lurkók üvöltenek, ugrálnak a kocsi ülésén, nem akarják megenni a reggelt becsomagolt, vajas-szalámis kenyérszendvicset, nekünk is minden bajunk van, a bakancs feltörte a lábunkat, megéheztünk, este meg már úgysem fog főzni anyu, és legszívesebben megzabálnánk egy omlós-tocsogós, ropogós baconös hambit. Igen ám, de hol kapunk itt jó hamburgert? Álljunk meg a pálya mellett, hajtsunk be egy gyorsétterem fülkéje mellé, és kérjük ki a hamburger formájú műanyagot? Jól lakott azzal valaha is bárki?

Aztán hirtelen, a semmi közepén megszólal a burger-ösztönünk. Lehajtunk a főútról, és rálelünk a magyar burger-ugar közepén az oázisra. Üveges tekintettel böngésszük végig az étlapot, nem is tudjuk, melyik burgerre böktünk rá, elrepül valahogy tíz perc, a gyerekek már a MúúúSZÁJ játszóterén csúszdáznak, kijön a hambi, és pár harapásból eltüntetjük, majd kinyújtózunk a széken. Ilyen lenne a mennyország?

Jó mulatság, férfimunka volt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Elfogadóhely Százalékos kedvezmény
Likeolj minket!