Termékek Menü

ÍZBISZTRÓ - EASE THERAPY


    
 

    

15% KEDVEZMÉNY MINDEN ÉTEL ÁRÁBÓL

Ajánlat leírása: 15% kedvezmény az Ízbisztróban kapható összes étel árából!     

cím: 1015 Budapest, Batthyány utca 15.
https://www.facebook.com/Izbisztro
http://www.easetherapy.hu/

Az EASE Therapy Ízbisztró nem csak egy átlagos étterem, hanem egy élet-, és ételfelfogás megtestesítője is. Finomságaikban nem használnak cukrot, rizst, burgonyát, sem mesterséges színezéket és ízesítőt. Mielőtt a hamburger-bolond gourmandok mind átklikkelnének egy másik elfogadóhelyre, elmagyarázom, hogy jön ehhez az Ízbisztróhoz a látszólag dekadens életmódot népszerűsítő, zsírban tocsogó, artéria-tömítő hamburgerekkel, sós, fűszeres sült krumplival sáfárkodó BurgerCard? Rájöttünk, illetve Tőletek is érkeztek ilyen javaslatok, hogy milyen szuper lenne, ha a BurgerCardot nem csak hamburgerezőknél lehetne felhasználni, mert hát persze finom, meg minden, de azért kell a változatosság. Na, hát így jött az Ízbisztró. :)

Az EASE Therapy célja, hogy segítsen azoknak, akik életmódváltás előtt, vagy közben állnak, csak még kicsit pepecselnek, és néha engednek a finom husik és cukros sütik csábításának. Ebben a nemes célban az EASE Therapy-s léböjtkúrák, és a főzőklubok nyújtanak nagy segítséget. A léböjtkúra egy rövid, de annál intenzívebb tisztítóprogram, melynek elsősorban nem is a fogyás, hanem a szervezet megtisztítása a feladata. Minden ilyen kúra négy szakaszból, a felvezető, a tisztító, az átálló, és a levezető szakaszból áll. Választhatsz az öt, hét, vagy tizennégy napos kúra közül, és természetesen az út minden lépésénél melletted állnak az EASE Therapy-sok, segítenek kiválasztani a különböző, természetes leveket, étkezési tanácsot adnak, illetve külön konzultációs lehetőséget biztosítanak. Az ételeket és az italokat az Ízbisztró készíti el, amiket helyben is fogyaszthatsz, vagy haza is viheted.

A főzőklubokat azoknak ajánljuk, akik szívesen készítenének maguknak egészségesebb ételeket, de nem tudják, hogyan is vágjanak bele. Az alapozó klub éppen ebben segít. Ha pedig még profibbak szeretnénk lenni, paleo/vegán, venezuelai, indiai, és „Dolce Vita” olasz főzőkurzusokon is részt vehetünk, illetve… nem lennénk BurgerCard, ha ezt nem említenénk meg, van Burger Klub is az EASE Therapy-ban! :) Ha szeretnénk a *tetszőleges budapesti kézműves hamburgerező neve*-ben megismert fogásokat otthon elkészíteni, és lenyűgözni vele egy kedves hölgyet/urat, akkor itt a helyünk!

Két burger készítését sajátíthatjuk el: a Balkán Burgert déli szomszédaink finomságai ihlették. A szezámos tönkölyös bucit és marhahús pogácsát a paprikából, padlizsánból, és fokhagymából készült ajvár, a paradicsom, a feta sajt, a pácolt lilahagyma, a ketchup és a sült répa egészíti ki kerek egésszé. A másik burger eredetét nem délen, hanem nyugaton kell keresni, a British Burger baconnel, cheddar sajttal, házi BBQ szósszal, karamellizált hagymával, és cékla chip-szel fog levenni a lábadról. A BurgerCard kedvezmény erre vonatkozik, 50%-al olcsóbban tanulhatsz meg hamburgert készíteni.

Az EASE Therapy üzletében, az Ízbisztróban pedig minden nap friss fogásokkal várnak, úgy mint hajdinás buciből tetszőlegesen összeállított szendvics, mascarponés eperkrémleves, No Bünti Bounty, smoothie-k, és még tortát is rendelhetünk… Mi mást is mondhatnék még, adj egy esélyt az egészséges életmódnak (de azért a BurgerCard kártyád se törd ketté ;) )!

Tartalomhoz tartozó címkék: Étterem
Likeolj minket!