Termékek Menü

FAT CAT BÜFÉ

AKÁR 15% KEDVEZMÉNY BURGEREKBŐL ÉS SÜLTKRUMPLIBÓL

Ajánlat leírása: Válaszd bármelyik burgert és kapsz 15% árkedvezményt. A nagy burgerek mellé ráadásul kapsz egy ajándék sült krumplit is!

cím: 1094 Budapest, Tompa utca 15/B.
https://www.facebook.com/fatcatbufe
http://fatcatbufe.hu/cod-catgastrokft/page-home_page/lang-en/

A Fat-Cat Büfé a IX. kerületben, a Corvin negyed és a Mester utca közti tengely kvázi felezőpontján várja a burgerbarátokat. Egy apró, ám de annál barátságosabb üzlethelyiség, valamint egy nem is apró, hanem pufi, és mókás macska logója üdvözli a vendégeket már néhány éve, és maga a Fat-Cat is a retrósabb irányvonalat követi (pár ötletes csalafintasággal), de ez nem is baj, sőt, igazán pénztárca-barát hely, és a szomszédos Macskafogó Sörözővel együtt tökéletes körút menti yin és yang párost alkotnak.

De lássuk, mit is tett le az asztalra a Fat-Cat büfé, és hogy mit tesznek le a mi asztalunkra a Fat-Catben (csak reméljük, hogy nem a kövér macskát :) )! A hamburgerek két nagy törzsre oszthatók, vannak a marha burgerek, és vannak a csirke burgerek. A „Klasszik” marhaburger valóban klasszikus, gyakrabban látott formáció, mint a 4-4-2, nevezetesen: szezámmagos buci, marhahús pogácsa, csalamádé, paradicsom, uborka, hagyma, és az elmaradhatatlan ketchup és majonéz. A Sajtburger nagyban hasonlít a Klasszikra, viszont itt az extra a cheddar sajtszelet, és egy igen ötletes újítás, amit több hely is átvehetne, a majonézes kukorica a hús alatt. Az Extra Burger baconnel és gombával nyújt pluszt, az L.A. Burger jalapenóval, a Mexikói Burger chili con carnéval ÉS jalapenóval, a Morning Burger pedig nem csap be (bár akinek a reggeli csak kávéból és cigarettából áll, az lehet csalódik majd), megvan benne minden, amitől tartalmas lehet egy reggeli: lecsós alap, bacon, tükörtojás, és sült hagyma. Alapesetben a burgerek 100 grammos buciból, és 100 grammos, 100%-os marhahúsból állnak, de mindegyik kérhető „nagy” változatban is, ami buciból és húsból is dupla adagot jelöl. A vegákra is gondoltak a Fat-Catben: a Vega burger a szokásos zöldségek mellett csalamádéval, gombával, humuszos bucival, és panírozott hagymakarikákkal segít az egészséges étrend megőrzésében.

A csirke burgereknek két fajtája van: fűszeres, „natúr” csirkemelles öntettel, és a rántott csirkemelles oldszkúl buresz. Hiperszuper újítás még a hamburger tál, ami a budapesten közismert gyros tálak, burgeres verziója, két szelet marhahusival, krumplival, cheddarral, baconnal, zöldségekkel és választható öntéttel. Vannak itt még lepénykenyérbe pakolt szendók, pestós, majonézes kukoricás, csirkemelles, füstölt sajtos, csirkemelles, és csirke ragus, reszelt sajtos, fűszeres-pikáns változatban, és hot-dogok is, minden hozzávalóval, ami csak eszünkbe juthat. Fejedelmi fogás a jalapenóval, reszelt sajttal, chili öntettel felturbózott sült krumpli is.

A Fat-Cat amúgy látványkonyha, a nyálcsorgató vendégek előtt rakják össze a fogásokat, van házhozszállítás is, és a hangulat is tökéletes, nincs semmi éttermi modorosság, száz szónak is egy a vége, tessék szépen a Kövér Macskával is tenni egy próbát!

 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Elfogadóhely
Likeolj minket!