Termékek Menü

Éttermek

ÚJDONSÁG!
MÁR NEM CSAK BURGEREKET EHETSZ KEDVEZMÉNYESEN
A BURGERCARDDAL

MUTASD TÉRKÉPEN

20% KEDVEZMÉNY AZ ÉTELEK ÉS AZ ITALOK ÁRÁBÓL!

Ajánlat leírása: 20% árkedvezmény az étlapról és itallapról történő fogyasztás végösszegéből! A kedvezmény a heti menü árából nem vehető igénybe.

cím: 1053, Budapest, Magyar utca 52.
https://www.facebook.com/52bisztro/

Az 52 Bisztróban a magyar, és az európai konyha "52" módra megfiatalított klasszikusaival, napi sportközvetítésekkel, valamint koktélokkal várnak mindenkit!

 

15% KEDVEZMÉNY A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉBŐL

Ajánlat leírása: 15% árkedvezmény a számla végösszegből. Az árkedvezmény a termékek teljes árából kerül levonásra, az akció egyéb kedvezményekkel nem összevonható. Házhozszállításra nem érvényes.

cím: 1075 Budapest, Síp utca 4.
https://www.facebook.com/AttaboyBudapest

Az Attaboy-os fiúk bő két éve kezdték csúcsminőségű burgerek és pizzák házhozszállításával...

 

15%-30% kedvezmény időszaktól függően valamennyi ételre

Ajánlat leírása: 30% árkedvezmény 15-18 óra között, illetve 15% árkedvezmény a többi időszakban valamennyi ételre.

cím: 1066 Budapest, Teréz körút 56.
www.facebook.com/chechebistrocafe

A Che Che Bistrocafeban megkóstolhatod az igazi steak szendvicset, ami egész egyszerűen zseniális és utánozhatatlan, de kipróbálhatsz további különleges grill-burgereket, mint például a kecskesajtos, thai, magyaros, cezar, fitness vagy lazacos. Mellé pedig jöhet egy sültkrumpli házi mártogatóssal, vagy egy friss smoothie. Megtalálod őket a Nyugatinál, a Teréz körút - Podmaniczky utca sarkán. Próbáld ki BurgerCarddal akár 30% kedvezménnyel!

 

10% KEDVEZMÉNY AZ ÖSSZES ÉTELBŐL

Ajánlat leírása: 10% árkedvezmény az étlapon szereplő valamennyi étel árából

cím: 1191 Budapest, Vak Bottány utca 75. KÖKI TERMINÁL II. emelet
https://www.facebook.com/chimichanga

A Chimichanga egy valódi mexikói életérzést tükröző gyorsétterem váratlan helyen, egy bevásárlóközpont food courtján. Minőségi ételek, eredeti mexikói fogások, és persze burgerek - méghozzá a nyugati partról valók - várják az oda betérőket. Mindezeket a burgeres körökből jól ismert főszakácsunk John Cruz, alias "Johnny" hozza el nektek az angyalok városából, a napfényes Los Angelesből. A KÖKI II. Emeletén várnak titeket!

 

 

15% KEDVEZMÉNY MINDEN ÉTEL ÁRÁBÓL

Ajánlat leírása: 15% kedvezmény az Ízbisztróban kapható összes étel árából!

cím: 1015 Budapest, Batthyány utca 15.
https://www.facebook.com/Izbisztro

Az EASE Therapy nem csak egy átlagos étterem, hanem egy élet-, és ételfelfogás megtestesítője. Csupa egészséges, mesterséges íz-, vagy adalékanyagot nem tartalmazó fogással várnak, többek között szénhidrátcsökkentett, paleo, vagy laktózmentes ételekkel. S mindezek mellett böjttábort, valamint főzőklubokat is szerveznek, hogy minél jobban érezhesd magad a bőrödben!

 

20% KEDVEZMÉNY A CHARLES BURGERRE ÉS 10% KEDVEZMÉNY Á LA CARTE RENDELÉS ESETÉN ÉTELRE ÉS ITALRA IS 

Ajánlat leírása: Válaszd a ház hamburger specialitását, a Charles burgert és élvezd a 20% árkedvezményt. Ezen felül az étlap egészére vonatkozóan 10% kedvezményt kapsz Á La Carte rendelés esetén az étel és az italfogyasztásból is.

cím: 1016 Budapest, Hegyalja út 23.
https://www.facebook.com/janosetterembudapest

A János étterem a Hotel Charles aljában fekszik, mely egy jól bejáratott, patinás intézménye az I. kerületnek a Hegyalja úton. A helyszínen nyugodt és meghitt környezettel, figyelmes és barátságos kiszolgálással és első osztályú konyhával, valamint egy óriási, prémium hamburgerrel várják a vendégeket.

 
Likeolj minket!