Termékek Menü

EPIC BURGER

10% KEDVEZMÉNY A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉBŐL

Ajánlat leírása: 10% árkedvezmény a számla végösszegéből, mely az ételekre és az italokra is vonatkozik. Egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.

cím: 1082, Budapest, Corvin sétány 3.
https://www.facebook.com/epicburgerbp
http://www.epicburger.hu/

Az EPIC Burger Budapest új belvárosában, a Corvin Sétányon nyitotta meg modern, dizájnos, fiatalos éttermét 2015-ben. Minden budapesti nevében kijelenthetem, hogy amíg ilyen igényes helyek nyílnak a sétálóutcák mentén, abszolút megéri az a pár hónapos bosszankodás és útlezárás, amíg tartanak a felújítások. :)

Na és mitől lesz epikus egy burger az EPIC Burgerben? A felhasznált alapanyagok minőségétől, a befektetett munkától, a hamburgerek összeállításától, és persze a 200 grammos húspogácsától, ami más helyeken dupla adagnak számít, az EPIC Burgerben viszont ez a standard. Húsok terén is bőséges a választék: „sima” marhahús, angus marha, sertéshús, csirke, vagy titkos recept alapján készülő zöldséges változat is lehet a pogácsa. Ja, igen: az előre összeszerelt burgerek mellett személyre is szabhatjuk ebédünket. A hús mellé választhatunk egy bucit, egy szószt, egy sajtot, és egy extrát is. Nincs kedvem kiszámolgatni, de ez potenciálisan több ezer különböző hamburgert jelent. Tessék szépen végigkóstolni mindet. :)

A bucik terén is kiütközik a trendiség: szezámmagosat, magvas-szénhidrát csökkentettet, teljes kiőrlésűt, vagy gluténmenteset is kérhetünk, így étel-intoleranciában szenvedőként is bátran választhatjuk az Epicet! Persze mielőtt hamburger-házat építünk, biztos alapokra kell helyeznünk az építményt. Ezt itt a paradicsom, lilahagyma, jégsaláta, csemegeuborka jól összeszokott, testvéries viszonyban lévő négyese adja. Sajtból találunk cheddart, mozzarellát, pepper jacket, blue cheese-t, és laktózmentes ementálit is. Szószból is van minden, mint Bécsben: BBQ, aioli (fokhagymás majonéz), cheddar sajtszósz, mézes mustár… A habot a hamburgertortán pedig az extrák adják: bacon, jalapeno, sauté gomba, lyoni hagyma, karamell hagyma.

Az EPIC burgerek (vagyis az étlapról választható burgerek) a klasszikus, barbecue-s, chilis, baconös-cheddaros mozognak, viszont ki kell emelni az EPIC Burgeres lányok és srácok kreativitását, mert ők aztán nem ülnek a babérjaikon: havonta állnak elő új időszakos fogásokkal, ami lehet akár burrito, vagy saláta, de persze legtöbbször hamburger. :) Big French Burgerük szinte olyan volt, mint egy útikönyv a francia konyhaművészetbe: mustáros szósz dijonból, provance-i fűszeres marhahúspogácsa, lyoni ropogós hagyma, grillezett camembert sajt, és francia l’ecsó. A Big Greek Burger pedig görög salátával, görög joghurtos szósszal, görög fűszeres csirkemellel, és görög sárgarépás füstölt sajttal hozta el a Mediterráneumot a nyóckerbe. Köretként természetesen minden hamburger mellé kérhetünk sült krumplit, steak burgonyát, hagymakarikát, vagy coleslaw salátát, de akár édesburgonyát is.

A hamburgereken túl, ahol a kurta farkú malac túr, pedig kérhetünk még chilis csirkeszárnyakat, hot-dogot, salátát, quesadillát, vagy philly cheese steak szendvicset. De BurgerCard tulajdonosként alighanem a hamburgerek miatt olvasod ezt, ha jól sejtem. :) Több dicsérő szót aligha lehet már az EPIC Burgerhez hozzátenni, így ideje epikus útra indulni a 4/6 villamossal, vagy a 3-as metróval, és megcélozni a Corvin-negyedet!

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Elfogadóhely
Likeolj minket!