Termékek Menü

DON PEPE (8 ÉTTEREM)

20% KEDVEZMÉNY MINDEN PRÉMIUM ÉS DJ PEPE HAMBURGERRE

Ajánlat leírása: 20% árkedvezmény helyszíni fogyasztás esetén az alábbi 8 Á'la Carte étteremben minden Prémium és DJ Pepe burgerből. Más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze.

cím: 1112 Budapest, Menyecske u. 15.
1117 Budapest, Budafoki út 111-113.
1106 Budapest, Gépmadár u. 2-8.
1108 Budapest, Újhegyi sétány 16.
2040 Budaörs, Gyár utca 5.
8000 Székesfehérvár, Alba Plaza, Palotai út 1.
9023 Győr, Győr Plaza, Vasvári Pál utca 1/A
3530 Miskolc, Corvin utca 3.
https://www.facebook.com/donpepe.hu
http://www.donpepe.hu/

A Don Pepe valóra váltotta, ami minden kicsi, sufniból induló kajálda ambíciózus tulajdonosának az álma: ismert és elismert franchise-t alakított ki, amiben megbíznak mind az étterembe járó vendégek, mind az online rendelők. Nagyon régen, a messzi 1990-es évben indult az üzlet, jelenleg pedig 20 fölött van a Magyarországon üzemelő Don Pepe éttermek száma, melyek közül nyolcban felhasználható a BurgerCardos, 20%-os kedvezmény a hamburgerekre. Akik gyakran frissítik a Don Pepe honlapját, már megszokhatták, hogy minden hónapban készülnek valami újdonsággal, ami, ha elég népszerű lesz, tartósan az étlapon marad. Így járt a „Mint a moziban” pizza is, és ha végigböngésszük a rávalók listáját, rögtön meg is értjük, miért: cheddar sajt, marhahús, Don Pepe fűszer, főtt-füstölt tarja, lilahagyma, jalapeno karikák, sajtos tortilla chips, kukoricadara, mozzarella. (Ha ilyet ettél, inkább titkold el a személyi edződ elől! :) )

És naná, hogy a burgerrajongókat sem hanyagolják el a Don Pepében (különben tüntetésekkel és úttorlaszokkal lenne tele a város). Nem véletlenül jellemzik a Don Pepe honlapján „kétkezes”-ként a Prémium hamburgereiket: 200 grammos marhahúspogácsából, vagy 140 grammos roston sült csirkemell a lényeg, melyet 12 cm átmérőjű, és 5 cm magas buciban tálalnak. Hát, az én eddigi próbálkozásaim eredményei összefröcskölt ingek, és rosszalló pillantások voltak a Don Pepés hamburgerek fogyasztásánál, úgyhogy csak ügyesen, igencsak ki kell akasztani az állkapcsunkat minden harapásnál! :) A burgerek kéz a kézben érkeznek egy emberes adag Don Pepe burgonyával, és Don Pepe szósszal. Voltak próbálkozások, de a Don Pepe Burger azért továbbra is az etalon: egészen tetszetős kis ízkompozíció, a husi mellett tükörtojás, mediterrán sonka, bacon, worchester szósz, sajt, és zöldségek csinálják a fesztivált. A Sombrero Burger guacamoléval, jalapeno paprikával, és worchester szósszal hívja fel magára a figyelmet.

A Don Pepe étlapján gyakran megzabálhatóak az állandó szereplők mellett olyan vendégelőadók, amiket látva először a fejünkre csapunk, hogy már megint mit raktak a hamburgerbe ezek az elvetemültek. A Surf & Surf burger pölö fekete (!) bucijával, Panko zsemlemorzsában sült haltortácskával, szószos garnélarákkal, és panírozott tintahal karikákkal tűnt ki a tömegből. 2016-os újdonság még a doggerek megjelenése, melyeket nehéz jellemezni, látni kell. A beszédes nevű Hamhotburdoggerben egy hosszú kifliben bújnak meg a következő hozzávalók (nagy levegő): kolbász, húspogácsa, sülthagyma chips, bacon, cheddar sajt, rukkola, paradicsom, kukoricás sajtszósz, mustár, ketchup, majonéz.

Ezek mellett a már megszokott Don Pepés finomságokat érdemes még kiemelni: piadinák, pizzahajók, kenegetős ételek, nagyi kedvencei, és a többi, és a többi… Ne pepecselj, Don Pepecselj: a nyolcvanezer lájkolójuk és még több vendégük nem tévedhet! :)

Tartalomhoz tartozó címkék: Elfogadóhely
Likeolj minket!