Termékek Menü

BLACK CAB BURGER (2 ÉTTEREM)

17% KEDVEZMÉNY BURGERCARD MENÜRE

Ajánlat leírása: Válaszd a nagy Cabbie burgert nagy krumplival, választható szósszal, üdítővel és brownieval 2.650 Ft helyett 2.200 Ft-ért.

cím: 1095 Budapest, Mester utca 46. 1088 Budapest, Rákóczi út 19.
https://www.facebook.com/blackcabburger

A Black Cab Burger az elsők között érezte meg, hogy Magyarországon is van igény a nem futószalagról legördülő, hanem szívvel-lélekkel elkészített hamburgerekre, és a különleges stílusú, egyedi éttermekre. Első éttermüket a Mester utcában nyitották, majd kicsit később közkívánatra a Rákóczi útra is begördült az a bizonyos fekete kocsi (nem kell megijedni, nem az éjszaka közepén :) ), így most már egy kis belvárosi italozás után a körútra tartva is beugorhatunk ide.

Sok hamburgerezővel ellentétben a Black Cab Burger igazi „bütykölős” hely: saját magunk rakhatjuk össze hamburgerünket a hozzávalók listájáról. Választhatunk normál burgert, 10 cm-es zsemléből és 100 gramm húsból, normál duplát két husival, vagy nagy burgert 12,5-es zsemléből, 150 grammos hússal, vagy nagy duplát… de erre már alighanem rájöttetek, hogy mit tud. :) A husi lehet kellemesen füstös ízű 100 %-os marhahús, citromos-zöldfűszeres csirkemell, vagy Black Cab BBQ csirkemell. A feltétek, és az extra feltétek között minden van, amivel ezt a „taxit” csak fel lehet tuningolni: aprított jégsaláta, paradicsom, fehér hagyma, csemegeuborka, a ketchup, mustár, majonéz Szentháromság, cheddar-, bacon-, és kéksajt, grillezett bacon vagy ananász…

Szerencsére azokra is gondoltak a Black Cab Burgerben, akik (hozzám hasonlóan :) ), lusták és/vagy türelmetlenek a hamburger összeállításával szórakozni, így nekik javasoljuk a ház egyik specialitását, a Cabbie burgert, amiben minden benne van, és még több is. (Halkan jegyzem meg, hogy a nagy Cabbie Burger, nagy krumplival, válaszható szósszal, üdítővel és brownie-val az ún. BurgerCard menü, melyhez a BurgerCardos kedvezmény is jár.) Ha még ez sem elégítené ki az étvágyadat, akkor kérhetsz Giga Double Decker Burgert, ami nettó 600 gramm marhahúst, 100 gramm grillezett bacont és 100 gramm angol cheddar sajtot tartalmaz. Egy ilyen giga burger után az ember hajlamos inkább hazataxizni séta helyett. A Black Cabben a koleszterinmentes mogyoróolajban sült steakburgonyát is érdemes megkóstolni, ami akár egymagában is laktató lehet. A hamburger mellé pedig (mi mást?) eredeti angol söröket, például Fuller’s ale-t, vagy Gaymer’s cidert ajánlunk.

A Black Cab Burgeres srácok 2016-ban elvitték a Hellmann’s Burger Bajnokság közönségdíját a „Hellmann's Big Smoky Burger”-rel, ami olyan sok földi jót tartalmazott, hogy nem csak megenni, de végigolvasni is sok idő: Hellmann’s majonéz, aprított jégsaláta, pirított hagyma, 300 grammos marhahús, angol cheddar sajt, pirított bacon, fehér hagyma, paradicsom, jalapeno paprika, és bbq szósz, pirított szezámmagos zsemlében.

Egy jó tanács: ne akkor kezdd el összeállítani a Black Cabes hamburgered, amikor már a sorban állsz, hanem most, miután elolvastad ezt a cikket, és legalább nem fognak zúgolódni a sorban mögötted állók! ;)

Tartalomhoz tartozó címkék: Elfogadóhely
Likeolj minket!