Termékek Menü

BEER & BURGER

12% KEDVEZMÉNY A TELJES KÍNÁLATRA HÉTKÖZNAP 11-20 ÓRÁIG

Ajánlat leírása: 12% árkedvezmény a teljes étel- és italfogyasztásra hétfőtől péntekig 11-20 óra között.

cím: 1077 Budapest, Wesselényi utca 32.
https://www.facebook.com/beernburger

Sok hamburgerező van Budapesten, amiknek az elnevezése elgondolkodtató, elsőre talán rá sem jönnél tisztán név alapján, hogy mi is az, vagy éppen kreatív kedvében volt a marketinges, és egy szóviccet talált ki neki. A Beer & Burger ezekkel szemben viszont nem árul zsákbamacskát, minden ott van, amit tudni kell róla: sör és hamburger. Pont. És ha őszinték vagyunk, igazából mi másra is vágyhat a pesti éjszakában az ember ezen a kettőn kívül? :)

Bár a sört is nagyon szeretjük (aki szeretne BeerCardot is, jelezze az irodánkban!), de most koncentráljunk inkább a hamburgerekre! A húspogácsa „USDA” minősítésű, prémium marhából készül. Nem szeretek előzetesen poénokat lelőni, mielőtt a kedves BurgerCardos olvasó ellátogat az ajánlott étterembe, de a Beer & Burgerben nagyon egyben van a hamburgerek tálalása. Mindegyik burger egy fanyelű késsel „ledöfve” érkezik, a kés nyelére pedig egy sült hagymakarika kerül étvágygerjesztő gyanánt, maguk az ételek retró stílusú újságpapírra kerülnek, a krumpli pedig mini, „fritőzös” olajsütő kosárban kerül az asztalra. Nem csak itt érződik meg az innováció, vagy, ha a Beer & Burger dizájnjára gondolunk, a rockos, lázadó szellem, hanem az étlapon is. A „Brrrgrek” név alatt futó listára egyedi, az átlagos „buci, husi, sajt, pari, sali, buci” összeállítástól eltérő ízkombók kerültek.

Rögtön a legelső burger, a „Still rock’n roll” is ezt mutatja: mangalica hús, bacon jam, ementáli, tükörtojás, mustáros majonéz, és az elmaradhatatlan zöldségek tán nem alkotnak összeszokott bandát, viszont rögtön úgy játszanak az ízek a szánkban, mint egy virtuóz zenekar. A Retro Hungarian Mangalitsa Burger is ezen az úton halad: mangalica, cheddar sajt, szoci időket idéző csalamádé, és mézes mustáros majonéz. O’Sullivan sajtos burgerében sajttal töltött marhahús, menő, sütőlapon megolvasztott cheddar, bacon, hagyma és hamburger szósz lakat jól. Igazi fincsiség a „Duck Dance” is, a maga marhahúsával, kacsamájjal, baconnel, hagymalekvárral, fokhagymás szósszal, és cheddarral, na meg a La Bamba, ami a chili con carnétól lesz metál. Na de a non plus ultra mindenképp a Safari attack burger: ugyanis ebbe strucc (!!!) husit tesznek, mellé bacon, ementáli, ajvár, bébi kukorica, és mindez póréhagymával megbolondított tésztájú buciba kerül. Egy átlagos baromfiudvaron sincs akkora hús-választék, mint a Beer & Burgerben. :)

Azt már tényleg csak halkan teszem hozzá, hogyha a térképre vetjük vigyázó szemeinket, kiderül, hogy a Beer & Burger a Blaha mellett, a bulinegyedben található, és mivel éjjel egyig nyitva van, vannak sörök, és van csomó koktél is, na meg meccset is adnak… nos, nincs okunk, hogy ne ugorjunk be ide legközelebb dizsibe menet. :)

Tartalomhoz tartozó címkék: Elfogadóhely
Likeolj minket!