Termékek Menü

BAMBA MARHA BURGER BAR (2 ÉTTEREM)

10% kedvezmény a számla végösszegéből

Ajánlat leírása: 10% kedvezmény a számla végösszegéből.

cím:
1062 Budapest, Andrássy út 46.
1051 Budapest, Október 6. utca 6.
https://www.facebook.com/bambamarhaburger

A Bamba Marha Burger Bár Budapest egyik legforgalmasabb részén, az Oktogon mellett található. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy minden egyes hamburgerükben van valami csalafintaság, ami egyedivé teszi azt; talán épp arról kapták a nevüket, hogy sokáig bambulhat az étlapra a betévedő vendég, míg sikerül választani a finomságok közül. :) Annak, aki jobban ismeri az üzletet, egyáltalán nem okozhatnak meglepetést a spéci hozzávalók: ugyanis az étlap összeállításában maga a Burgerpápa, vagyis Jancsa János segédkezett!

Természetesen a Bamba Marhában is sajtburgerrel, pardon, Sajtos hamburgerrel indul az étlap, amit cheddar sajt, és házi hamburgerszósz tesz különlegessé. Ami a Burger Kingnek a Whopper, vagy a McDonald’s-nak a Big Mac, az itt a Bamba Marha Burger: a húspogácsa mellett felsorakoztattak benne parmezán chipset, grill shiitake gombát, umami ketchupot, és grillezett paradicsomot is. A Ponyvaregényből ismerős lehet a fiktív Big Kahuna Burger, amit itt meg is kóstolhatunk: az ízélményről a cheddar sajt, sült bacon, grillezett ananász, teriyaki szósz kombó gondoskodik. A Hellfire burger pedig Spirit of Attila chili szósszal és grillezett jalapenoval teszi próbára a bátrakat.

Arról a néhány emberről sem feledkeztek meg a Bamba Marha Burger Bárban, akik burgerezés közben is a vonalaikra figyelnek: a Protein burger tulajdonképpen a Sajtos burger, csak épp buci nélkül jön, kiegészítve némi jégsalátával, és savanyú uborkával. Ha pedig a marhahússal nem vagy kibékülve, akkor a Mega-Vega burger a te választásod: méretes kecskesajt-szelettel, petrezselyem-pesztóval, friss paradicsommal és madársalátával. A Mega-Vega burger és a Protein burger tökéletes ellentéte pedig az élvezetek halmozóinak készült Dupla Bacon burger: baconnaise, bacon fonat, és grill hagyma gondoskodik róla, hogy legyen mit ledolgozni a konditeremben. :) Van még továbbá Kacsa burger, Mangalica burger, és Csirke burger is, ha nem szeretsz marháskodni.

A Bamba Marha Burger Bárra mindig lehet számítani, ha kreativitásról van szó: részt szoktak venni a Street Food Éjszakaján is, indultak a Hellmann’s Burger Bajnokságon, és havonta jönnek ki egy új spéci, limitált burgerrel. A teljesség igénye nélkül a törzsvendégek kóstolhattak már bries sajtos, cseresznyés dzsemes, zöldfűszeres majonézes Bibu burgert, valamint bazsalikomos pesztóval megkent ciabattában érkező, szalámi chips-szel megszórt, olvasztott mozzarellás húspogácsát tartalmazó Olasz burgert is. Köretnek kérhetünk sült burgonyát, vagy Bamba krumplit, ami mexikói kukoricaliszt és főtt burgonya hasáb formájúra vágott, olajban sütött keveréke. Ezt tunkolhatjuk akár korianderes-lime-os majonézbe, vagy kávés bbq szószba, vagy… de nem, nem akarok minden meglepetést lelőni, tessék szépen elmenni a Bambába. :)

Ha még ez sem győzött meg arról, hogy érdemes tenned egy próbát a Bamba Marha Burger Bárral, akkor végszónak megemlítem a Bamba zsetont: Oreo, baconbe tekerve sütve, juharsziruppal tálalva. Na, úton vagy már? :)

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Elfogadóhely
Likeolj minket!