Termékek Menü

ALL ABOUT STREET FOOD

10% KEDVEZMÉNY A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉBŐL

Ajánlat leírása: 10% árkedvezmény a számla végösszegéből, mely az ételekre és az italokra is vonatkozik

cím: 1088, Budapest, Múzeum utca 7.
https://www.facebook.com/AllAboutStreetFood/

Az All About Street Food a város egyik legszebb részén, a Magyar Nemzeti Múzeum szomszédságában, a Muzikum klubban talált helyre. Ez nem lehet véletlen, ugyanis nem csak a Múzeumban, hanem az All About Street Foodban is igazi remekművekkel találkozhatnak az érdeklődők. Ha már a múzeumoknál tartunk, a klasszikus építészethez hasonlóan az All About Street Food konyhaművészete is három oszlopon nyugszik: a változatos hamburgereken, a négy napon át készülő pastramis szendvicsen, és a legfrissebb alapanyagokból készülő fish & chipsen.

A hamburgereket két csoportra oszthatjuk az All About Street Foodban: a klasszikusabb ízvilágot képviselőek az „AASF” kategóriába esnek, míg a specialitásaik a hét főbűnről kapták nevüket. A Kevélység, a Fösvénység, a Bujaság, az Irigység, a Torkosság, a Harag és a Restség igazán kreatív módon értelmezik újra a bűnöket az All About Street Foodban. A Harag természetesen csupa fűszeres hozzávalót tartalmaz: borsos sajtot, jalapeno karikákat, sült kaliforniai paprikát, és chipotle majonézt. A Bujaság érzéki csábítást kínál edami sajttal, avokádóval, bodzás dulce de lechével, és pikáns banánketchuppal. A Torkosság pedig (ahogy az sejthető), dupla adagot kínál a marhahús buciból, a baconből, és a cheddar sajtból is. Igazi szentnek kell lenni, hogy az ember ellen tudjon állni ezen bűnök csábításának. :) „Bűnsegédnek” pedig választhatunk fűszeres burgonya chipset, sült hagymakarikát, coleslaw salátát, vagy sörtésztában sült jalapeno karikákat is az All About Street Foodban.

Muszáj szót ejteni az All About Street Foodban kínált, „Let it beef” fantázianév alatt futó pastramikról is, melyeket aligha túlzás a város legjobb pastramijának nevezni: a felhasznált marhahúst két napig érlelik és pácolják, melytől varázslatosan omlóssá válik. Itt sem csekély a választék, összesen hat különböző változatban érhetőek el ezek a szendvicsek az All About Street Foodban, és a felhasznált hozzávalók listája sem rövid: angolmustár, grillezett savanyúkáposzta, cheddar, konfitált fokhagyma, hagymakarika, füstölt sajt, kovászos uborka, karamellizált hagyma, borsos sajt, tükörtojás, fehérhagyma... Jó hírem van azoknak, akik nem rajonganak a marhahúsért: „Pork to be wild” fedőnév alatt pulled pork szendvicseket, „Stairway to chicken” név alatt pedig csirkemellből készült szendvicseket kínál az All About Street Food.

Az egyszerű, de nagyszerű Fish & Chips pedig pontosan azt nyújtja az All About Street Foodban, amit elvárunk tőle: tőkehalat és sült krumpli karikákat, valamint majonézes szószt. Természetesen nem merül ki ennyiben a választék: egyedi, All About Street Foodos ízvilágot képviselő pizzákat, salátákat, és desszerteket, például new england-i almás pitét, vagy new york-i sajttortát is fogyaszthatunk az All Aboutban.

Csak egy dologra ügyeljünk, ha úgy gondoljuk, hogy fogjuk a BurgerCardunkat, és elzarándokolunk az All About Street Foodba: ha a Nemzeti Múzeum körbejárása is tervbe volt véve, akkor érdemes azt a programot letudni először, mivel egy belevaló Fösvénység, vagy Torkosság burger elfogyasztása után nehéz feladat lesz sokat sétálgatni. :)

Tartalomhoz tartozó címkék: Elfogadóhely
Likeolj minket!